Piqué, en el comiat del Barça amb els seus fills
Futbol

Piqué serà al camp de l'Espanyol aquest cap de setmana

El seu equip, l'Andorra, es juga la salvació

Redacció Esport 3

Aquest diumenge, l'Espanyol juga contra l'Andorra a l'Stage Front Stadium. L'equip català s'està jugant l'ascens directe i va empatat amb l'Eibar, que és el que marca aquesta plaça. D'altra banda, els visitants són penúltims i se stiuen a tres punts de la salvació.

Gerard Piqué serà present a la llotja de l'estadi blanc-i-blau. L'any passat ja va advertir que aniria a Cornellà, promesa que complirà aquest cap de setmana. L'última vegada que va trepitjar el temple perico va ser com a jugador, el 2022, i el van expulsar per doble groga.

El president del club tricolor no sol anar als partits en què l'Andorra és l'equip local, ja que també té altres activitats com a responsable de la Kings League o Kosmos. Tot i això, en aquesta jornada sí que farà costat a l'equip, que es troba en serioses dificultats.

La relació Piqué-Espanyol no ha sigut mai bona. L'afició blanca-i-blava sempre li ha dedicat càntics ofensius a ell i a la seva família, mentre que l'exjugador culer ha respost moltes vegades amb menyspreu a l'altre club de la ciutat. Aquesta notícia resumeix la rivalitat.

ARXIVAT A:
Esports
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut